Kategoriat
Yleinen

Kiitos

1007 ääntä. Kolmanneksi eniten koko Kuopiossa. Olo on häkeltynyt ja nöyrä (yhden paikan menetyksen johdosta myös pettynyt, mutta palataan siihen toisaalla.)

Tässä vaiheessa on aika kiittää lämpimästi kaikkia teitä, jotka annoitte minulle äänenne! Olen saanut teiltä vahvan mandaatin rakentaa reilua ja kestävää Kuopiota myös tulevalla valtuustokaudella. Lupaan tehdä parhaani ollakseni luottamuksenne arvoinen!

Politiikassa asioita ei saada aikaan yksin. Aina tarvitaan muita. Minulla on käynyt todella hyvä tuuri sen suhteen, millaisten ihmisten kanssa olen saanut kampanjaa ja muutakin politiikkaa tehdä! Iso kiitos kaikille teille, jotka olette minua matkan varrella tukeneet, kannustaneet, sparranneet ja sopivasti haastaneet. Teitä on paljon ja yli puoluerajojen, mistä olen todella iloinen.

Kiitos myös kaikille teille, jotka teitte ison ja tärkeän työn ehdokkaina, mutta ette tällä kertaa päässeet läpi. Politiikka voi joskus tuntua tosi epäreilulta. Sitä tekee kovasti töitä yhteisten asioiden eteen asettaen itsensä alttiiksi kaikenlaiselle, mutta se ei sitten välttämättä näykään äänimäärässä. Se ei ole kenenkään vika, ei etenkään ehdokkaan. Asiat nyt vaan joskus menevät näin. Silti on tosi tärkeää, että meillä on ihmisiä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon yhteisten asioiden puolesta! Ei demokratia muuten toimisi.

Ja demokratiasta puheen ollen tähän loppuun vielä totean: meillä kuopiolaisilla(kin) poliitikoilla ja puolueilla on edessämme iso haaste. Kuopiolaisista äänioikeutetuista alle puolet käyttivät mahdollisuutensa äänestää. Se on hirvittävän vähän. On selvää, että jotain on tulevaisuudessa tehtävä toisella tavalla. Tämä tilanne ei ole kestävä. Mutta haasteitahan me ei suinkaan pelätä, ja uskon että löydämme yhdessä ratkaisut.

Mutta nyt vielä kerran: KIITOS!